Motorsport Future VZW

MX Jeugd Project

EMX 250 – Matterley Basin – Dietger Damiaens

155826923.4CzFEX8ZDirk Mertens (DMEPics), onze fotograaf ter plaatse heeft een fotocollage gemaakt van Dietger Damiaens die deelgenomen heeft aan de EMX 250 manche te Matterley Basin (GB).
– De foto’s van zaterdag zijn hier te vinden.
– De foto’s van zondag zijn hier te vinden.
Dietger werkt momenteel hard aan zijn comeback na een periode met blessures.
Hij geeft zelf uitleg over zijn wedstrijd (credits MXWorld.be)
In de kwalificatie ben ik van motor moeten wisselen omdat alles krom stond na een valpartij. Hierdoor had ik nog maar weinig tijd om een ronde te zette. Ik had een 16de tijd in mijn groep.
Bij de start van de 1ste reeks kwam ik heel slecht weg, ik was aan het terug komen maar mijn motor had steeds minder en minder power en toen kreeg ik aangegeven dat ik moest stoppen. Later bleek dat de radiator stuk was.
In de 2de reeks was ik weer slecht weg. Ik kon goed opschuiven naar een 25ste plaats maar toen kwam ik hard ten val en ben ik terug als laatste terug moeten beginnen maar na 3 ronden kwam ik weer ten val en ben ik binnen gereden.